4 thoughts on “First morning light

  1. Wow, wat zie ik prachtige foto’s voorbij komen. Af en toe word ik extra op de hoogte gehouden door Ro. Ik vind het erg knap hoe je het tot nu toe doet, ondanks mankementen zoals pijnlijke knieën, afgesleten zool etc. Geniet vooral van alle mooie Nieuw-Zeelandse plekken.
    Die waterval zag er ook waanzinnig uit!

  2. Hoi hoi ergens in NZ!! Geweldig om je blog te lezen en je dus wat te kunnen volgen. Wat een ander leven! Heb net ontdekt hoe een reaktie te stuen en zag bij didy dat er foto’s zijn. Ik zoek verder!! Ik heb bij veel mensen succes met toetje van Anne. Komt onze zeer gezellige avond ook weer op tafel. Geniet lieve neef Liefs Caro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s