2 thoughts on “Wildcamping again …

  1. Hoi Jur nog de beste wensen en een gezond en gelukkige nieuw jaar en uiteraard een fantastische reis!

  2. Hallo daar Jur.
    Ik kreeg net te horen van je avonturen in Iran via Arash uit Shiraz, die jou heeft ontmoet op de boot van Qeshm Island. Wat een schitterend avontuur ben je ingestapt. Nu je daar toch in de omgeving bent, stap ook nog even op de boot naar Hormoz Island, ook zeer de moeite waard. Huur een mountainbike bij klein koffietentje aan einde vd pier en verken ‘t eiland met zijn onnavolgbare natuur en kleurenpracht. In principe kun je in paar uur hele eiland rondfietsen, maar je kan natuurlijk ook ergens nachtje wildkamperen. Geniet ervan, groeten uit Nederland van Anton

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s