One thought on “Spring taking over …

  1. Hey Jur Jij hebt lang niet van ons gehoord. Wij volgen jouw en je amazing trip bijna iedere dag. Ik kan me goed voorstellen dat dit is wat je altijd wilde. Maar komt er nu een eind aan? Zo dicht bij NL. Of is er nu iets bij je wakker wat om meer vraagt? Ik ben heel nieuwsgierig naar je er hebben zich zoveel vragen opgehoopt. Wij zijn ondertussen voor 3 mnd met de boot vertrokken en de oostzee licht nu voor ons open. Na de waan vd dag en continue rennen voor ?? Zoek ik de rust op het water en de natuur samen met Anneke. Ga je goed. Ton

    Verstuurd vanaf mijn iPhone

    >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s